Anna tilaisuus ammattilaisten haltuun

Kaikkea ei aina ehdi tehdä itse, vaikka osaisikin. Eikä ole edes pakko – me autamme mielellämme! Käytössäsi on monipuolinen kokemus erilaisten yritystapahtumien suunnittelusta ja tuotannoista.
Olemme toteuttaneet lukemattomia asiakkaiden ideoita ja visiota ja saattaneet ne vieraiden koettaviksi. Markkinointiviestinnän keinoin.
Annamme ajatuksillesi tilaa lentää. Huolehdimme jokaisesta tärkeästä tapahtumastasi turvallisesti, varmasti ja aikataulussa niin että sinulle jää aikaa keskittyä muihin huolenpitoasi vaativiin asioihin.

Tiimimme on valmiina tositoimiin!

JUHA PETTERSSON, Toimitusjohtaja, CEO
Juha on orkesterimme kapellimestari – ainakin mitä tulee yrityksen johtamiseen.  Privaatissa pallopelit ovat sydämenasia: näin yhteen hiileen puhaltaminen pätee yhteisellä Tapahtumatallin ja yritystapahtumien pelikentälläkin. Joukkue asiakkaineen on saatettava maaliin.

……………………..

 PÄIVI NIKKO, Event Manager
Päivi on ideoita pursuva tehopakkaus, jonka sanastoon ei kuulu ei. “Rakastun jokaiseen asiakkaaseen!”  Tällä motolla markkinointiviestinnän tie on ollut jatkumo niin yritys- kuin yleisötapahtumienkin tuottajana.  Kumppanuus- ja sponsorointiyhteistyö ovat myös tuttua toimintaa – yhteyksiähän me luomme.

……………………..

OSKAR VAHERVUORI, Event Consultant
Oskar on kuin alkemisti, joka tarvittaessa muuttaa vaikka kivet kullaksi.. Incentive-asiakkaille eritoten. Legendaarisena markkinoinnin seikkailijana kaikki elämystapahtumat vaativat hänen kättensä jäljen.

Ota yhteyttä – vaikka jo heti!

10 + 8 =