Ota yhteys – tavataan!

Päivi Nikko, Event Manager
event@crepperie.fi
040 139 3902

Pasilan Vanhat Veturitallit – pala Suomen historiaa

 

Pasilan Vanhat Veturitallit on osa teollistuvan Suomen historiaa. Sen rakentaminen aloitettiin v. 1899 Suomen ollessa vielä autonominen osa Venäjän valtakuntaa. Tuolloin Helsinki haluttiin saada osaksi Venäjää, jolloin tavaroiden ja henkilöiden piti kulkea mahdollisimman nopeasti Moskovan, Pietarin ja Helsingin välillä. Juna, tuon aikakauden uljain airut – teknologisesti kehittynyt, moderni, nopea ja tehokas – oli silloisen tsaari Aleksanteri II:n suojeluksessa ja siksi rataverkosto rakentui myös Suomeen ja Helsinkiin.

Veturitallialue rakentui useassa eri vaiheessa ollen laajimmillaan 1950-luvulla. Pasilan Vanhat Veturitallit ovat kulttuurihistoriallisesti merkittävä historiallinen muisto teollisen Suomen kasvuvuosista ja ne ovat suurin ja arkkitehtonisesti arvokkain yhtenäinen veturitallikokonaisuus Suomessa. Rakennukset ovat Museoviraston suojelukohde.

Juhlatilat Helsinki – Pasilan Vanhat Veturitallit

Crepperien Tapahtumatallilla on käytössään lähes 100 vuotta vanhojen Pasilan Veturitallien tapahtumatilat, jotka sijaitsevat Helsingissä, Keski-Pasilassa aivan Pasilan juna-aseman vieressä. Veturitallien ympäristö on rustiikkista ratapiha-aluetta, jonne on pysäköity tavaravaunuja sekä entisöityjä henkilövaunuja, Lättähattuja. Alue on rauhallista vanhaa ratapihaa, jossa voi satunnaisesti kuulla uljaan mustan veturin vihellyksen. Nyt Pasilasta on kasvamassa uusi logistinen ja taloudellinen keskus,  jonne rakentuu lähivuosina tuhansia uusi asuntoja ja työpaikkoja. New business Helsinki – heart of life, art, media and business. Pasilan Vanhat Veturitallit on todellinen helmi Juhlatilat Helsinki-valikoimassa.

Tilat
Tilojen yleistunnelma on avara ja ilmava, arkkitehtonisesti kaunis ja ehyt kokonaisuus – kyseessä on hyvin uniikit juhlatilat. Tilaa hallitsevat suuret kaariholvit, jotka korostavat tilan avaruutta. Tilassa voi toteuttaa erinomaisesti yritystapahtumat, kokoukset, näyttely- ja messutapahtumat kuin myös yksityisjuhlatkin.

Etäisyydet
Keskustaan 3,5 km, lentokentälle 16 km

Tarjoilu
Yleisin tarjoilutapa on buffet-tarjoilu, mutta myös vati- ja pöytiintarjoilu onnistuu. Istuva illallinen 250:lle ja cocktail-tilaisuudet jopa 400-500:lle asiakkaalle onnistuvat. Tilassa on järjestetty mm. asiakastilaisuuksia, henkilöstöjuhlia, tuote- ja palvelulanseerauksia, kokouksia, seminaareja ja näyttelyitä sekä messujen oheistapahtumia.

500 m2 omaa exclusiivista messutilaa? Kiinnostaako?
Kaarevanmuotoisessa rakennuksessa on 650 m2 kokoinen juhlatila, joka on jaettavissa kahteen osaan. Tilan korkeus on 7,5 m. Tila on avara ja valoisa, seinäpinnat ovat valkoiseksi maalattua tiiliseinää ja lattia on sinertävä, lakattu massalattia. Salissa on kiinteä äänentoistotekniikka puheita ja taustamusiikkia varten sekä kiinteää valotekniikkaa erilaisia tilanne- ja kohdevalaistuksia varten. Veturitalleilla on valmiina äänentoistolaitteet omaa musiikkianne varten ja järjestelmään saa helposti kytkettyä esim. mp3-soittimen tai kannettavan tietokoneen.

Näyttelytilat
Vapaat lattiapinta-alat

  • Sali 1: 147 m2
  • Sali 2: 147 m2
  • Sali 3: 219 m2

Veturitalleilla on pihatasossa suuret pariovet, joista tavarat on helppo kuljettaa sisään. Ovista mahtuu ajamaan henkilöauton sisään ja korkeutta ovilla on 3-4 m. Ovien eteen pääsee ajamaan helposti kuorma-autolla. Tilaisuudessa tarvittavan tapahtumatekniikan, lavastukset, somisteet, kalusteet jne. voitte tuoda itse tai Crepperie Event hoitaa ne asiakkaan puolesta tarpeiden mukaan. Tilassa on runsaasti ripustuspisteitä ja niitä voidaan järjestää tilauksesta lisää.

Pysäköinti
Juhlatilan edestalle ja Veturitallien alueella on mahdollista jonkin verran pysäköintipaikkoja, joita on mahdollista varata etukäteen. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.